Camerabeelden dodelijke steekpartij in Uden in bezit van politie: video wordt later vrijgegeven

12 mei 2015 om 23:43
nl
De politie is in het bezit van bewakingsbeelden van de dodelijke steekpartij in Uden. Daarbij kwam zaterdag de 27-jarige Joeri Edelijn uit Oss om het leven. Op dit moment is de politie de camerabeelden aan het verzamelen, legde een woordvoerder uit in het NPO1-programma 'Opsporing Verzocht'.
Geschreven door

De beelden worden op een later tijdstip vrijgegeven, benadrukt de woordvoerder. “Het is nog te vroeg om beelden te tonen, omdat we ze zelf nog niet allemaal hebben gezien. We hopen dat er iets op de beelden te zien is en we denken daar binnenkort op terug te komen."
ZIE OOK: Bloemenzee op Markt Uden voor doodgestoken Joeri Edelijn: 'Heel mooi gebaar'
VrijgezellenfeestIn de uitzending wordt door de politie bevestigd dat er inderdaad een vrijgezellenfeest gaande was in het centrum van Uden. De vrienden van Joeri konden zich in de kroegen waar ze waren geweest, geen vechtpartij herinneren.
ZIE OOK: Bloemen en kaarsen in Uden voor doodgestoken Joeri Edelijn (27): 'Hij deed geen mens kwaad'
Tips 'Bureau Brabant'De politie kreeg dinsdag vijf tips binnen over de fatale steekpartij. Dit na de uitzending van 'Bureau Brabant' maandagavond waarin de politie een getuigenoproep deed. Er is in deze zaak nog niemand aangehouden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.