Verkeerschaos op A59 na tweede ongeval: man (31) zwaargewond, snelweg bij Waalwijk weer open

13 mei 2015 om 17:05 • Aangepast 21 november 2020 om 18:26
nl
Op de snelweg A59 is woensdagochtend een chaos ontstaan na twee ongevallen. Na een ongeluk bij Waspik botste even later een bestelbus bij Waalwijk-Oost achterop een vrachtwagen. De bestuurder van de bus raakte daarbij zwaargewond. De snelweg was daardoor uren afgesloten en ging pas rond kwart voor één weer open.
Profielfoto van
Geschreven door

Het slachtoffer, een 31-jarige man uit Arnhem, zat klem in zijn voertuig. Nadat hij was bevrijd, werd hij met spoed en onder begeleiding naar het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg gebracht.
De 28-jarige Poolse vrachtwagenchauffeur vertelde dat hij geremd had voor een file die hij de verte zag. Op het moment dat hij tot stilstand kwam voelde hij een klap. Hij stapte uit en zag dat een bestelbusje tegen de achterkant van zijn vrachtwagen gereden was.
Ongeval WaspikDe file werd veroorzaakt door het eerdere ongeval bij Waspik. Daar botsten eerder op de ochtend drie auto's op elkaar en kantelde een van de voertuigen.De afsluiting duurde urenlang, omdat het ongeluk uitgebreid werd onderzocht.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.