Patrick Lodewijks en familie danken iedereen voor steun na dodelijk ongeluk Yvonne op A2

13 mei 2015 om 13:33
nl
Patrick Lodewijks en zijn familie zijn ontzettend dankbaar voor de steun die ze hebben gekregen na het overlijden van de vrouw van Feyenoords keeperstrainer. Ze laten dit weten op de site van Feyenoord. De familie Lodewijks woont in Eersel.
Geschreven door

Yvonne Lodewijks kwam op 29 april om het leven bij een ongeluk op de snelweg A2 ter hoogte van Eindhoven. “Het is ongelooflijk hoeveel mensen op een of andere manier hebben laten blijken dat ze in deze moeilijke periode ontzettend meeleven met mij en mijn dochters”, zo meldt Patrick Lodewijks.
Hij is voormalig doelman van PSV en Feyenoord en sinds enige tijd bij de Rotterdamse club in dienst als keeperstrainer en coach van het beloftenteam.
“Hoewel de pijn van het verlies van Yvonne er uiteraard bij lange na niet door kan worden weggenomen, hebben we wel kracht en troost geput uit het feit dat er zo massaal met ons is en nog steeds wordt meegeleefd. We zijn daar iedereen zeer dankbaar voor”, zo staat op de site van Feyenoord.
Vuurwerkfakkels en minuut stilteDe dood van Yvonne Lodewijks leidde direct na het ongeluk al tot gigantisch veel reacties. Ook werd haar afscheidsbijeenkomst, vorige week zaterdag in Eindhoven, druk bezocht. Fans van Feyenoord hielden een haag met vuurwerkfakkels.
Afgelopen maandag werd in De Kuip, vóór Feyenoord – Vitesse, een minuut stilte in acht genomen. Ook droegen de spelers van de thuisclub een rouwband.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.