'Wat een bijzondere man!' 95-jarige Meneer Tijs rijdt nog zelf auto én koopt moderne Toyota

13 mei 2015 om 15:32
nl
Bas Pulles wist niet wat hij zag afgelopen zaterdag. Bij Tulp Autobedrijf in Tilburg zag hij een 95-jarige man, 'Meneer Tijs', een nieuwe auto ophalen. "Hij had er zelfs nog een trekhaak onder laten monteren!", laat Pulles, zelf ook klant van Tulp, weten aan Omroep Brabant.
Geschreven door

Bij autobedrijf Tulp is 'Meneer Tijs' is de oudste klant ooit. Hij ruilde een twintig jaar oude Volkswagen Vento in voor een moderne Toyota Yaris. Op verzoek van de eigenaar van het autobedrijf, Ertan Yilmazer, maakte Bas Pulles foto's van de overdracht.
De zoon van de 95-jarige 'Meneer Tijs' was ook bij de overdracht. En toen Pulles met de bejaarde man in gesprek raakte, stond hij met zijn oren te klapperen. "Wat een bijzondere man! Mijn vader is 25 jaar jonger, maar die is niet zo fit en kwiek als 'Meneer Tijs', het is echt ongelofelijk", aldus Pulles.
Rijden met aanhangerDe 95-jarige man vertelde aan Pulles dat hij nog graag in de tuin werkt. Daarom had hij nog een trekhaak onder zijn nieuwe auto laten monteren. "Hij wil het tuinafval met zijn aanhanger zelf wegbrengen", zegt Pulles. "Daarom had hij zijn aanhanger meegenomen, om zeker te weten dat alles naar behoren zou werken."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.