Sport woensdag: Jansen definitief nieuwe trainer Jong PSV, Edwards tekent bij Helmond Sport,

13 mei 2015 om 17:52
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant, met onder andere aandacht voor Pascal Jansen, motorcrosser Micha Boy de Waal en Steven Edwards.
Geschreven door

Jansen nieuwe trainer Jong PSVPascal Jansen is definitief de nieuwe trainer van Jong PSV. Jansen was dit seizoen coach van PSV onder 19 en wordt bij Jong PSV de opvolger van Darije Kalezic. Jansen tekent een contract voor twee jaar.
Edwards tekent bij Helmond SportHelmond Sport heeft de selectie versterkt met de verdedigende middenvelder Steven Edwards. De 24-jarige speler krijgt een contract voor twee jaar in Helmond. Edwards komt over van Achilles'29. Daar viel hij volgens de technische staf op vanwege zijn goede spel op het middenveld. Edwards doorliep de jeugdopleiding van NAC Breda. Daarna maakte hij de overstap naar Achilles'29.
De Waal terug naar MX2-klasseMotorcrosser Micha Boy de Waal komt dit seizoen niet meer uit in de MX1-klasse. De rijder uit Veen heeft een nieuw team gevonden en gaat weer in de MX2 rijden, een klasse lager. De Waal verruilt het GDI Husqvarna Team voor het Red Bull Kawasaki Team omdat zijn 'hart bij de MX2-klasse ligt'.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.