Verkeersdrukte op A58 bij Bergen op Zoom en Roosendaal door hemelvaartweekeinde en ongelukken

13 mei 2015 om 20:39 • Aangepast 21 november 2020 om 18:26
nl
Er is woensdagavond een grote verkeersdrukte ontstaan op de A58 bij Bergen op Zoom en Roosendaal. Oorzaak zijn het lange hemelvaartweekeinde en meerdere ongelukken.
Profielfoto van
Geschreven door

De verwachting dat de avondspits woensdag drukker verloopt dan andere woensdagen is uitgekomen. Volgens de ANWB is het vooral druk op de snelwegen in het midden en zuiden van het land.
Op de A58 bij Bergen op Zoom, ter hoogte van de Wouwse Tol, kwamen rond halfzeven meerdere auto's met elkaar in botsing. Even later gebeurde er een ongeluk bij Heerle richting Roosendaal. Daar loopt de file in hoog tempo op door een botsing met meerdere voertuigen. De linkerrijstrook is tijdelijk afgesloten voor verkeer.
Lang weekendNormaal staat er rond halfzes zo'n 150 kilometer file, woensdagavond was dat 270 kilometer. Uitschieter is de de A58 tussen Vlissingen en Breda. Daar stond op het hoogtepunt ruim vijftien kilometer file.
Omdat veel mensen een lang weekend vrij nemen, trekken velen eropuit. Vorig jaar stond er aan de vooravond van Hemelvaart meer dan 400 kilometer file.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.