'Deze man drinkt bier alsof het water is', Café De Sok in Schijndel viral op internet

14 mei 2015 om 09:30
nl
"Deze man drinkt bier alsof het water is. Hij ging op stap en zei: 'Schat, ik drink er maar één!' This was the last time we saw Stan."
Geschreven door

Zo klinkt in ieder geval de fantasierijke omschrijving van 'Stan the beer drinker', één van de nieuwe stamgasten van het nieuwe café De Sok in Schijndel. Hij dronk pas een immens glas bier leeg van 7,2 liter.
Met beide handenVan zijn drinkpoging maakte De Sok een foto en plaatste die maandagavond op Facebook. De foto werd snel opgepikt door internationale media, waaronder de populaire Facebookpagina The Lad Bible OZ. Ook entertainmentsite Dumpert kreeg er lucht van.
Kennelijk beviel het Stan wel om liters bier weg te drinken. Hij stond woensdagavond namelijk weer in De Sok. En alweer droeg hij een pul met liters bier - in beide handen. De bierdrinker heeft inmiddels een fanpagina op Facebook.
Vast onderdeel van caféCafé De Sok in Schijndel is pas een maand open. Eigenaar Thomas de Groot kreeg het glas bij de opening van zijn zaak. De inhoud ervan zou gelijkstaan met de inhoud van 24 bierflesjes, vertelt hij tegen het Brabants Dagblad.
De Groot zegt tegen de krant dat hij de pul als vast onderdeel in zijn café wil houden. Dat getuigt ook een foto die op de Facebookpagina van zijn café verscheen. Daarop is het glas te zien met de tekst: "Durf jij het aan?"

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.