Sport donderdag: Bruno Andrade en Freek Heerkens langer bij Willem II

14 mei 2015 om 12:50
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant, met onder meer aandacht voor badmintonster Eefje Muskens, badmintonner Jelle Maas, tennisster Indy de Vroome en de Willem II-voetballers Bruno Andrade en Freek Heerkens.
Geschreven door

'Andrade en Heerkens weten wat er verwacht wordt'Bruno Andrade en Freek Heerkens voetballen ook de komende twee seizoenen bij Willem II. De Tilburgse eredivisionist heeft de aflopende contracten van het tweetal verlengd tot medio 2017. Technisch manager Carlos Aalbers is blij met het langer vastleggen van Andrade en Heerkens. "Bruno en Freek hebben al veel wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld en weten wat er van hen verwacht wordt."
Badmintonsters winnen ook derde pouleduel Eefje Muskens uit Goirle heeft het Nederlands badmintonteam ook tijdens de derde groepswedstrijd van het WK voor landenteams in Dongguan de zege bezorgd. Oranje klopte Singapore met 3-2 Samen met Selena Piek was Muskens woensdag te sterk voor Yi Ling Elaine Chua en Shinta Mulia Sari. Het werd 21-15 en 21-14. Dongenaar Jelle Maas had Oranje op voorsprong gezet. Hij won in het mannendubbelspel, met Jacco Arends, van Hee Yong Kai Terry en Hendra Wijaya: 21-11 en 21-17.
Bytskova klopt De VroomeIndy de Vroome is uitgeschakeld in de eerste ronde van het ITF-tennistoernooi in het Japanse Kurume. Het talent uit Cromvoirt moest haar meerdere erkennen in Jekaterina Bytsjkova. De Russin won de eerste set met 6-4. In de tweede set was ze met 7-5 te sterk voor De Vroome. Bytskova is in Japan als zesde geplaatst. De Vroome had in Kurume geen beschermde status.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.