Politie maakt jacht op mogelijke aanrander 5-jarig meisje in Cuijk - Omroep Brabant

Politie maakt jacht op mogelijke aanrander 5-jarig meisje in Cuijk

15 mei 2015 om 10:27
nl
Een meisje van 5 jaar oud is woensdagavond mogelijk seksueel benaderd door een man in Cuijk. De zedenpolitie onderzoekt de zaak, zo laat een woordvoerder van de politie weten. De speeltuin ligt bij basisschool De Regenboog in de wijk De Valuwe.
Geschreven door

De ouders van het meisje raakten ongerust toen het meisje over het voorval vertelde. "Het was dusdanig serieus, dat we de politie hebben ingeschakeld", vertelt de vader aan Omroep Brabant. Hij wil anoniem blijven en kan niets zeggen over de zaak, omdat de politie het nog in onderzoek heeft. "Maar ik ben wel heel erg geschrokken", zegt hij.
SpeeltuinHet meisje was woensdag tussen vier uur en halfzeven met vriendjes aan het spelen in een speeltuin aan de Eurodreef. Een man op een fiets zou haar daar toen seksueel hebben benaderd.
De politie hoopt dat getuigen meer duidelijkheid kunnen scheppen over het verhaal van het meisje. Direct werd een onderzoek gestart. Zo wil de politie nu van getuigen weten of ze een bewakingscamera bij hun huis hebben hangen die misschien de mogelijke dader heeft gefilmd.
Over een signalement doet de politie geen uitspraken. "Onze eerste zorg is het kind." In het belang van het onderzoek wil de politie daarom niet precies vertellen wat er gebeurd zou zijn.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.