Madelein Meppelink& Marleen van Iersel naar tweede ronde beachvolleybaltoernooi in Luzern

14 mei 2015 om 22:39
nl
Madelein Meppelink en de Goirlese Marleen van Iersel hebben donderdag de laatste zestien bereikt van het Luzern Open, het tweede toernooi van de World Tour beachvolleybal. De Europees kampioenen wonnen in Zwitserland alle drie hun poulewedstrijden.
Geschreven door

Meppelink en Van Iersel zijn in Zwitserland als vijfde geplaatst. Ze wonnen hun derde en laatste poulewedstrijd donderdag van het Tsjechische duo Martina Bonnerova en Barbora Hermannova dat als twaalfde is geplaatst (12-21, 21-15, 15-12).
In de tweede ronde dreigen ze het vrijdag op te moeten nemen tegen de thuisspelende topfavorieten Nadine Zumkehr en Joana Heidrich die nog een extra ronde moeten spelen vanwege hun tweede plaats in hun poule.
Winst voor Brouwer en MeeuwsenBij de mannen verloren Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen donderdag in hun eerste twee pouleduels geen enkele set. Ze versloegen het Canadese duo Garrett May en Daniel Dearing met 21-15 en 21-19 en de Zwitserse combinatie Mats Kovatsch en Jonas Kissling met 21-16 en 25-23. Vrijdagochtend ontmoeten ze nog de Polen Piotr Kantor en Bartos Losiak.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.