Video

Mogelijke aanranding 5-jarig meisje in Cuijk schokt buurtbewoners: 'Nog nooit zoiets meegemaakt'

15 mei 2015 om 14:06
nl
Het nieuws dat een meisje mogelijk 'seksueel is benaderd' heeft in de wijk De Valuwe in Cuijk geleid tot geschrokken reacties. De buurtbewoners spreken van een rustige wijk en kunnen zich niet voorstellen dat er zoiets in hun buurt kan gebeuren.
Geschreven door

Het meisje was woensdag tussen vier uur en halfzeven met vriendjes aan het spelen in een speeltuin aan de Eurodreef. Een man op een fiets zou haar daar toen seksueel hebben benaderd, zoals de politie het noemt. Ze is na de melding meteen een onderzoek gestart.
Nog nooit meegemaaktDe Valuwe is volgens de buurtbewoners een rustige wijk. "Ik woon hier nu 44 jaar en heb zoiets nog nooit meegemaakt", aldus één van de buurtbewoners. "Het is maar goed dat ik hier gisteren niet voorbij liep", vertelt een voorbijganger. "Dan had hij dit nooit meer gedaan, dat weet ik zeker."
Door het nieuws zijn de bewoners toch wel iets voorzichtiger geworden. "Ik heb zelf een kleinzoon en die komt hier 's avonds wel eens naartoe, maar dat is nu ook afgelopen", aldus de vrouw die naast de speeltuin woont. "Dan gaan we hem wel gewoon halen en brengen."
GetuigenDe politie hoopt dat getuigen meer duidelijkheid kunnen scheppen over het verhaal van het meisje. Zo wil de politie nu van getuigen weten of ze een bewakingscamera bij hun huis hebben hangen die misschien de mogelijke dader heeft gefilmd.


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.