Ali Messaoud vertrekt bij Willem II: 'Met pijn in het hart, maar heb de keuze gemaakt'

15 mei 2015 om 15:19 • Aangepast 21 november 2020 om 18:24
nl
Ali Messaoud vertrekt na dit seizoen bij Willem II. De speler en club hebben na de laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Cambuur Leeuwarden nog wel een gesprek, maar Messaoud is er al uit.
Profielfoto van
Geschreven door

Volgens de middenvelder is een vertrek naar een andere club beter voor zijn persoonlijke ontwikkeling. Bovendien vindt hij het verschil tussen vraag en aanbod in de contractonderhandelingen te groot.
Messaoud: "We gaan na het seizoen nog wel rustig met elkaar zitten. De trainer en ik werken twee jaar met elkaar samen, we hebben een enorm goede band. Maar de kans is echt heel klein dat ik hier volgend jaar nog ben. Die keuze heb ik gemaakt. Ik denk dat ik ergens anders beter tot mijn recht kom."

Wachten op privacy instellingen...

Stap hogeropMessaoud heeft, naar eigen zeggen, nog geen nieuwe club. "Ik wil vooral spelen, dat is voor mij het belangrijkste. Maar het liefst maak ik een stap hogerop. Persoonlijke ontwikkeling staat uiteindelijk wel op nummer één."
Ali Messaoud speelt sinds vorig seizoen bij Willem II. Hij werd vorig jaar kampioen van de Jupiler League, in de eredivisie kwam hij dit seizoen tot 26 duels. Daarin scoorde Messaoud vijf keer.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.