Vier jongens slaan 18-jarige in elkaar en trappen tegen zijn hoofd in Wijk en Aalburg

15 mei 2015 om 16:00
nl
Een 18-jarige jongen is afgelopen nacht door een groepje jongeren op de Maasdijk in Wijk en Aalburg in elkaar geslagen. Hij werd meermalen tegen zijn bovenlijf en hoofd geschopt.
Geschreven door

De jongens waren allemaal aanwezig bij het feest 'De Dolle Donderdag' op het sportterrein 'De Ebbe' aan de Maasdijk. Volgens beveiligers was het eerder op de avond al onrustig tussen twee groepen.
Beveiligers grepen inNa het feest zochten de groepen elkaar op, waarbij vier jongens van de ene groep het op één jongen van de andere groep hadden voorzien. De 18-jarige werd geschopt en geduwd. Beveiligers haalden de jongeren uit elkaar. Zij ontfermden zich over het gewonde slachtoffer.
Toen de politie aankwam, waren de vier verdachten weg. De betrokkenen waren geen bekenden van de sportclub waar het feest gehouden werd. "Ze kwamen allemaal van buitenaf en hadden goed gedronken. Schijnbaar hebben ze hun onenigheid buiten uitgevochten. Het feest was toen al lang afgelopen. Wij kennen ze niet. Ook het slachtoffer niet", zo zegt een medewerkster van de club.
Er is een onderzoek gestart en de politie voert gesprekken met getuigen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.