Tiener pakt autosleutels van slapende ouders en richt ravage aan in Den Bosch

15 mei 2015 om 16:04
nl
Een 13-jarige joyrider heeft donderdagnacht in Den Bosch de auto van zijn ouders in de prak gereden. Ook beschadigde hij een ander voertuig. Dat meldt de politie.
Geschreven door

De knul nam 's ochtends vroeg de sleutels van zijn ouders mee toen die nog lagen te slapen. Met een 16-jarige jongen uit Eindhoven stapte hij in de auto en ging hij een stuk rijden.
Tegen auto's en boom geknaldHet ritje verliep niet vlekkeloos. Rond halfvijf vloog de jongeman uit de bocht en knalde hij tegen een boom in de Jan Sluytersstraat. Kort daarvoor botste hij ook al op een geparkeerde auto in de Piet Slagerstraat.
Surveillerende agenten zagen de jongens op de rijbaan stilstaan en daarna met gedoofde lichten hard en slingerend door de straten rijden. "Alsof de bestuurder het voertuig onvoldoende onder controle had", zo meent de politie.
Aangifte gedaanDe jongens werden aangehouden en bleven ongedeerd. De eigenaar van de in de Piet Slagerstraat in de prak gereden auto heeft aangifte gedaan. Ook de wagen van de slapende ouders moest worden weggetakeld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.