Café De Sok in Schijndel blij met aandacht voor foto met 7,2 liter bier: 'Het is leuke publiciteit'

15 mei 2015 om 18:41
nl
Een maand na de opening wereldwijde bekendheid voor je horecabedrijf met slechts één foto. Dat gebeurde Thomas de Groot, eigenaar van Café De Sok in Schijndel, nadat hij een foto van een vaste klant op Facebook zette. Het bijzondere van de foto met daarop Stan Sangen was het grote bierglas van maar liefst 7,2 liter dat hij aan zijn lippen zette.
Geschreven door

"Het is voor ons wel even leuke publiciteit", vertelt De Groot. Hij is pas ruim een maand bezig als kastelein en een foto vanuit zijn Café De Sok ging de afgelopen week viral. De foto werd op Facebook gedeeld door The LAD Bible OZ die met hun tien miljoen volgers wereldwijd in een klap Café De Sok en Stan Sangen beroemdheid verschafte.
Uit de hand gelopen"Het is eigenlijk meer een stunt van vrienden, het leek mij wel leuk om een keer op de foto te gaan met zo'n groot bierglas vol bier maar dat liep een beetje uit de hand", zegt vaste gast van De Sok, Stan Sangen uit Schijndel.
Sangen had niet verwacht dat de foto zoveel publiciteit zou genereren online. "Hij is eigenlijk overal voorbij gekomen, gisteren hoorde ik dat de foto ook op een Amerikaanse website staat", zegt hij enigszins verbaasd.  
Beroemd"Afgelopen woensdag zei de uitsmijter: 'Ben jij die jongen met dat grote bierglas? Gauw doorlopen, jij mag altijd binnen, dat heb je wel verdiend'", zegt Sangen met een brede glimlach op zijn gezicht.
Ook op straat wordt Sangen inmiddels herkend. "Ik word nu wel een beetje herkend, zeker op stap krijg ik vaak de vraag of ik dat ben op die foto met dat grote bierglas", zegt hij.  
PrijsDe prijs voor dat grote biertje? "Ik heb 'm afgerond naar 70 euro voor 7,2 liter dat is een schappelijke prijs", zegt eigenaar De Groot. Dat is omgerekend 1,75 euro per glas bier.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.