Terugkeer Ernest Faber naar FC Eindhoven niet verstandig vindt Aad de Mos

15 mei 2015 om 19:55
nl
FC Eindhoven moet voor Ernest Faber de laatste reddingsboei zijn om weer aan het werk te komen. Dat zei analist Aad de Mos vrijdag in FC Onder Ons, het voetbalprogramma van Omroep Brabant. "Het wordt nooit meer hetzelfde huwelijk."
Geschreven door

Faber was drie jaar lang assistenttrainer bij PSV. Volgend seizoen wil hij weer op eigen benen staan. Hij wordt al een tijdje met FC Eindhoven in verband gebracht omdat hij daar eerder hoofdtrainer was. De Eindhovense club is op zoek naar een opvolger voor Jean-Paul de Jong die naar FC Utrecht vertrekt.
Faber neemt de tijdOok Faber was vrijdag te gast in FC Onder Ons. De oud-PSV'er wil geen overhaaste beslissingen nemen en sluit zich aan bij de opmerking van analist De Mos. "De volgende keuze moet een goede keuze zijn. Daar neem ik alle tijd voor", aldus Faber.  
Overigens sluit de huidige assistenttrainer van PSV een Jupiler Leagueclub niet uit. "Het gaat mij er meer om: kunnen wij elkaar vinden in een bepaald team met ambities. En dat mag best een club uit de Jupiler League zijn met een verhaal omhoog."
FC Onder Ons is tot zaterdagavond ieder uur te zien op Omroep Brabant TV. Naast Faber zit deze week Aad de Mos aan tafel bij presentator Paul Post.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.