Madelein Meppelink& Marleen van Iersel naar kwartfinale beachvolleybaltoernooi Luzern

15 mei 2015 om 22:52
nl
Beachvolleybalsters Madelein Meppelink en de Goirlese Marleen van Iersel hebben zich vrijdag verzekerd van een plek in de kwartfinales van het Luzern Open. Het Nederlandse koppel was in de achtste finales verrassend te sterk voor de als eerste geplaatste Zwitserse vrouwen Nadine Zumkehr en Joana Heidrich. Meppelink en Van Iersel, zelf als vijfde gerangschikt, zegevierden met 2-0 (21-16 21-11).
Geschreven door

Meppelink en Van Iersel spelen zaterdag in de kwartfinales tegen de Braziliaanse vrouwen Carolina Horta Maximo en Liliane Maestrini. Zij rekenden in de achtste finales af met het als derde geplaatste Spaanse koppel Liliana Fernández Steiner/Elsa Baquerizo McMillan: 2-1 (18-21 21-19 15-7).
Brouwer/Meeuwsen bij laatste zestienAlexander Brouwer en Robert Meeuwsen drongen zonder setverlies door tot de laatste zestien. De wereldkampioenen versloegen in hun laatste poulewedstrijd de Polen Bartosz Losiak en Piotr Kantor met 2-0 (21-19 21-17). Ze sloten de groepsfase daardoor af als poulewinnaar.
Het duo speelt zaterdag in de achtste finales tegen Kristo Kollo en Rivo Vesik uit Estland. Zij versloegen in de tussenronde Roberto Rodríguez-Bertrán en Eric Haddock uit Puerto Rico.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.