Tieners slaan en bedreigen Tilburger (57) na verkeersruzie en beroven hem: ‘Hij sneed me af’

16 mei 2015 om 13:57 • Aangepast 25 april 2020 om 03:38
nl
Een verkeersruzie op de Kijkduinlaan in Tilburg is vrijdagavond behoorlijk uit de hand gelopen. Een 57-jarige Tilburger werd door drie jongens op straat bedreigd en mishandeld. Het slachtoffer miste na de mishandeling een telefoon en een horloge.
Geschreven door

De politie reed na een melding van een uit de hand gelopen ruzie naar de Kijkduinlaan. Een bestuurder van een auto werd daar geslagen en bedreigd door drie tieners. Een bestuurder van een busje stopte en probeerde de boel te sussen. Dit lukte uiteindelijk, waarna de drie jongens er vandoor gingen.
Tiener aangehoudenDe 57-jarige Tilburger raakte gewond aan zijn hand en vertelde aan de politie dat hij bestolen was van onder andere zijn mobiele telefoon. De agenten zochten in de omgeving naar de belagers en hield een vijftienjarige jongen aan.
Hij is meegenomen naar het politiebureau en zit vast voor verder onderzoek. Hij vertelde dat de Tilburger hen afsneed in het verkeer en er daardoor een verkeersruzie ontstond. Daarbij zou de bestuurder van de auto hem hebben geslagen. De 15-jarige verdachte zou niets gestolen hebben. De politie is een onderzoek begonnen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.