NAC Breda treft VVV-Venlo in play-offs

17 mei 2015 om 19:28
nl
NAC Breda begint de play-offs om niet te degraderen uit de eredivisie vrijdag 22 mei met de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo. Het duel in Venlo begint om 20.45 uur. Drie dagen later, op maandag 25 mei, treffen de Bredanaars de Limburgers om 16.45 uur in eigen huis.
Geschreven door

Mocht NAC het tweeluik tegen VVV winnend afsluiten, dan neemt de ploeg van trainer Robert Maaskant het in de laatste ronde op tegen de winnaar van de duels tussen FC Emmen en Roda JC. Zij spelen eveneens op 22 en 25 mei tegen elkaar. De finaleronde is op 28 en 31 mei.
NAC is klaar voor play-offs"We hadden geen enkele voorkeur", zegt NAC-trainer Maaskant. "We hebben alle ploegen geanalyseerd en daarbij vooral rekening gehouden met deze poule. We zijn daar klaar voor, maar het zullen vier spannende potten worden."
"We moeten gewoon vier keer winnen", stelt NACaanvaller Adnane Tighadouini. "Wij zijn sterker, maar we moeten niet verslappen, maar er elke wedstrijd vol gecontreerd in gaan."  
Go Ahead EaglesGo Ahead Eagles speelt op 22 mei om 18.30 uur eerst op de Vijverberg tegen De Graafschap. Het thuisduel in de Adelaarshorst is op 25 mei om 12.30 uur. De winnaar van dat tweeluik treft in de finaleronde de winnaar van de wedstrijden tussen FC Volendam en FC Eindhoven.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.