Toekomst Georginio Wijnaldum nog onzeker: 'Zou zomaar kunnen dat ik bij PSV blijf'

17 mei 2015 om 20:50
nl
Met een doelpunt ver in blessuretijd sloot Georginio Wijnaldum het succesvolle seizoen van PSV af als matchwinner in de wedstrijd tegen ADO Den Haag. PSV won daardoor, enigzins 'lucky', met 2-3 bij ADO Den Haag.
Geschreven door

Volgens Wijnaldum was het geen geluk, dat PSV in de slotseconde toch nog de volle winst in Den Haag pakte. "Lucky PSV wil ik het niet noemen. We hebben dit seizoen heel veel wedstrijden in de slotfase afgedwongen en ook vandaag weer. Dat is geen toeval meer, maar een verdienste van ons"
Voorbereiding op IbizaIn aanloop naar de wedstrijd tegen ADO Den Haag was PSV enkele dagen naar Ibiza afgereisd om het seizoen plezierig af te sluiten. Wijnaldum, lachend: "Een betere voorbereiding kan je niet hebben. Het was heel ontspannen. We zijn donderdag al teruggekomen en we waren fit om deze wedstrijd te spelen."
Trotse aanvoerderEn dat bleek ook wel. PSV won en verbeterde daarmee clubrecords wat betreft het aantal competitiepunten en het aantal uitoverwinningen. En daar is Wijnaldum, als aanvoerder, best trots op.
"Heel trots en heel tevreden. We hebben niks aan het toeval overgelaten dit seizoen. Het was gewoon een uitstekend seizoen. Als je dat kan afsluiten met de titel en zoveel records, dan kan je niet anders dan tevreden en trots zijn."
Blijven of vertrekkenMaar het seizoen is voorbij en dus wordt er al naar volgend jaar gekeken. Waarbij onduidelijk is of Wijnaldum dan nog bij PSV is of ook de stap naar een andere club in een andere competitie gaat maken. Onder meer Manchester United zou interesse hebben.
"Overal waar ik kom wordt me gevraagd wat ik ga doen. Ik heb het idee dat anderen er meer mee bezig zijn dan ikzelf. Ik wil geen valse beloftes maken. We zullen zien. Het kan zijn dat dit mijn laatste wedstrijd voor PSV was, maar het kan ook dat ik blijf. Ik zie wel wat de toekomst mij brengt."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.