Ludieke foto’s van ‘Wim’s Oppasservice’ uit Schijndel gaan viral: 'Pedagogisch verantwoord'

18 mei 2015 om 14:32
nl
De kindjes van de broer van Wim van Erp uit Schijndel zijn in goede handen bij ‘Ome Wim’. Zo drinkt de piepjonge tweeling graag een biertje met Wim, kladderen ze de hele muur vol terwijl Wim slaapt of laat Wim ze de was strijken terwijl hij met een biertje toekijkt. De foto’s gaan inmiddels de hele wereld over.
Geschreven door

Natuurlijk is het allemaal bedoeld als een grap. Toen de broer van Wim kinderen kreeg, werd Wim gevraagd of hij in de avonden dienst kon doen als oppas. “Zo is het balletje gaan rollen”, vertelt Wim van ‘Wim’s Oppasservice’.
Leuke reacties“Ik besloot om iedere keer een foto te maken als ik moest oppassen. De foto dat ik samen met de kindjes op de bank een biertje drink en een sigaretje rook, was de eerste keer dat ik moest oppassen. Die foto heb ik op Facebook gezet en de reacties waren meteen hartstikke leuk.”
En dus besloot Wim om vaker gekke situaties in scène te zetten. Nadat de kiekjes werden bewerkt, stuurde Wim zijn foto’s voor de grap op naar de website van VK Magazine.
Foto's in Zuid-AmerikaEnkele dagen later bereikten de plaatjes zelfs Zuid-Amerika. “Mijn telefoon werd overspoeld met berichten uit Ecuador, Guatemala, Mexico en Peru. Daar schrok ik zelf wel van”, vertelt Wim.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.