Dodelijk ongeluk Rosmalen: eigenaar (26) van uitgebrande auto meldt zich bij politie - Omroep Brabant

Dodelijk ongeluk Rosmalen: eigenaar (26) van uitgebrande auto meldt zich bij politie

18 mei 2015 om 15:26 • Aangepast 25 april 2020 om 03:41
nl
De politie heeft maandagochtend een 26-jarige man uit Rosmalen opgepakt voor mogelijke betrokkenheid bij het dodelijke ongeluk op de Empelseweg in Rosmalen. Het gaat om de eigenaar van de auto die na de frontale botsing in brand vloog. De politie onderzoekt of het ook om de bestuurder van de auto gaat. De man meldde zich maandagochtend zelf op het politiebureau.
Geschreven door

Bij het ongeluk op de Empelseweg overleed een 78-jarige vrouw uit Den Bosch. Een 80-jarige Bosschenaar die bij de vrouw in de auto zat, raakte zwaargewond.
Bloed in gezichtDe twee auto’s botsten in volle vaart frontaal op elkaar. De bestuurder van de auto die uiteindelijk uitbrandde, kon na het ongeluk op eigen kracht zijn auto verlaten, waarna hij op de vlucht sloeg.
Omwonenden zijn geschrokken van het ongeluk maar stonden er niet van te kijken. "Het was niet de vraag of er een ongeluk zou gebeuren op deze plek, maar wanneer", vertelden ze aan onze verslaggever.
Gevaarlijke bochtHet ongeluk gebeurde in een bocht die in de buurt bekend staat als gevaarlijk. Er staan verkeersborden die automobilisten adviseren om dertig kilometer per uur te rijden. Volgens de buurtbewoners gebeurt dat amper.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.