Kat Boris die is gered uit Oisterwijkse boom is van infuus, campingbewoonster hoort nog steeds miauw

18 mei 2015 om 13:52
nl
Het gaat goed met kat Boris uit Oisterwijk. Het diertje is gezond, van het infuus af, erg knuffelig en misschien zelfs wel krols. Dat zegt een woordvoerder van de dierenambulance over de medische gesteldheid van het poesje. Boris werd zondag gered nadat ze op camping De Reebok anderhalve week in de top van een boom zat.
Geschreven door

Boris blijft de komende twee weken bij de dierenopvang in quarantaine. In die periode heeft haar baasje de tijd om zich te melden. Gebeurt dat niet, dan wordt naar een nieuwe eigenaar gezocht.
Jankende katHelma Braat, de bewoonster van de camping die zich het lot van het arme jankende katje aantrok, had het diertje het liefst zelf gehouden. "Maar dat kan helaas niet. Dan zou ze zo weer opnieuw de bomen ingaan", zegt Helma.
Met die wetenschap heeft de campingbewoonster zondag intens afscheid genomen van Boris. "Ik heb het poesje nog wat melk en vlees gegeven. Nadat ik Boris nog even stevig tegen me aan heb gehouden, heb ik het diertje aan de medewerkers van de dierenambulance meegegeven."
'Nog steeds miauw'Helma hoopt Boris nog een keer te kunnen zien als ze weer veilig bij een nieuw baasje is. Voorlopig moet de kattenliefhebster het doen met de mooie herinneringen. "Ik hoor de hele dag nog miauw in menne kop", vertelt ze met haar hondje op schoot.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.