Jongen (15) uit Ossendrecht ernstig mishandeld door groep jongeren in Hoogerheide

18 mei 2015 om 18:07
nl
Een 15-jarige jongen uit Ossendrecht is zondag mishandeld door een groep jongeren in Hoogerheide. Een politiewoordvoerder noemt het een ernstige mishandeling. Er is aangifte gedaan.
Geschreven door

De jongen werd door circa tien jongeren toegetakeld op sportpark Jac van Hoek van voetbalclub METO aan de Huijbergseweg. Het ging niet om een wedstrijd tussen voetbalverenigingen. Het slachtoffer hoefde volgens de woordvoerder niet in het ziekenhuis te blijven.
Voorzitter Hans van Hoek van METO vertelt niets mee te hebben gekregen van de mishandeling. Het was maandagavond bij hem nog niet bekend of het sportpark open was toen de jongen werd mishandeld. "Het feit dat dit is gebeurd, is verschrikkelijk." Volgens de voorzitter heeft de politie bij de club naar camerabeelden gevraagd.
Nog geen aanhoudingenEr zijn nog geen aanhoudingen verricht. De politie doet verder geen mededelingen over de zaak in verband met het onderzoek.
De politie wil niet zeggen wat de aanleiding voor de mishandeling is. "Maar die is ons wel bekend", aldus de woordvoerder. De politie neemt het vanwege het grote aantal daders hoog op.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.