SPM Shoeters geniet na van krankzinnige overwinning: 'En nu door naar de titel'

18 mei 2015 om 20:29
nl
Nagenieten, dat was het maandag in de Bossche Maaspoort voor SPM Shoeters. De basketballers wonnen zondag in extremis van Zwolle in de halve finale van de strijd om het landskampioenschap.
Geschreven door

De grote man was Brandyn Curry. Hij gooide in de zogeheten buzzer de gelijkmaker binnen, waarna de Shoeters de verlenging wonnen. Curry is een dag later nog steeds in de wolken. "Mensen stuurden me de video, die heb ik nu al meer dan twintig keer gezien."
OntploftHet is een hoogtepunt in zijn carrière. "Het was gekkenhuis, de Maaspoort ontplofte, ik kon gewoon niet geloven wat er allemaal gebeurde. Maar toch, de knop moet om, dinsdagavond wacht Groningen."
Want Den Bosch speelt tegen de noorderlingen in een zogenaamde 'best-of-seven' om de nationale titel. "We maken kans om te winnen als we allemaal 100 procent geven in de verdediging", zegt routinier Kees Akerboom. "Dat is onze kwaliteit als ploeg en daar moeten we op spelen."
DriepunterBrandyn Curry ziet het al voor zich, in de slotfase opnieuw met een driepunter het duel beslissen. "Hopelijk komt het daar niet op aan, maar zo wel, dan moet het nou eenmaal zo zijn..."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.