Film 'Of ik gek ben' over doorgedraaide kunstenaar van Mike Weerts en Frank Lammers komt er

19 mei 2015 om 11:50
nl
De film 'Of ik gek ben' van acteurs Mike Weerts uit Overloon en Frank Lammers uit Mierlo komt er definitief. De acteurs zoeken nog een paar laatste geldschieters om te kunnen draaien. Dat laten ze aan Omroep Brabant weten.
Geschreven door

Weerts en Lammers houden woensdag een presentatie voor mogelijke geldschieters. Zodra het geld binnen is, kan er wat hun betreft volgende maand worden filmopnames worden gemaakt. Dat gebeurt bijna helemaal op locatie in de regio Eindhoven.
Eerder was al duidelijk dat de Brabantse acteurs de film voor een groot deel in Brabant willen maken. Ze hopen zo het provinciale filmklimaat te stimuleren.
Groot deel van geld al binnenEen groot deel van het benodigde bedrag haalden Weerts en Lammers eerder al binnen met een grote inzamelingsactie. Binnen korte tijd ontvingen ze van tientallen donateurs in totaal 150.000 euro voor het maken van de film.
'Of ik gek ben' is gebaseerd op het boek van Michiel Stroink. Het verhaal gaat over Benjamin, een succesvolle kunstenaar die plots in een tbs-kliniek belandt. Hij kan niet geloven dat hij schuldig is, maar weet niets meer van wat hij op de bewuste avond van zijn misdaad deed. Mike Weerts vertolkt de rol van Benjamin.
[YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=WrZj3QDup9c]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.