Politie vindt 700.000 euro in woning Roosendaal tijdens onderzoek naar overval supermarkt

19 mei 2015 om 16:00
nl
Bij het doorzoeken van een woning aan de Desmijndijk in Roosendaal maandagmorgen heeft de politie ruim 700.000 euro gevonden. Het gaat om de woning waarin de politie dacht een 18-jarige man aan te treffen in verband met een overval op een supermarkt in Roosendaal.
Geschreven door

De 18-jarige man meldde zich maandagochtend vrijwillig bij een politiebureau in Bergen op Zoom. Of de man op het adres aan de Desmijndijk woont, kan een politiewoordvoerder vanwege het onderzoek niet melden.
GeldbedragOp het adres in Roosendaal wonen enkele mensen. In hoeverre zij betrokken zijn bij het gevonden geldbedrag, kan de woordvoerder evenmin melden vanwege het onderzoek.
De politie onderzoekt waar het geld vandaan komt en vermoedt dat het met diverse criminele activiteiten is verkregen. Het geld is in beslag genomen.
OvervalDe overval op de supermarkt aan de Van Beethovenlaan werd op 12 februari gepleegd. Zeven personeelsleden werden aan het begin van de dag opgewacht. De overvallers bedreigden het personeel en gebruikten grof geweld. Het personeel werd drie kwartier gegijzeld. Niemand raakte gewond.
De politie sluit meer aanhoudingen in het onderzoek naar de gewapende overval niet uit.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.