Nul tips: politie tast nog in duister over overvaller Palazzo Theater in Grave

19 mei 2015 om 17:33
nl
De politie heeft tot dinsdagmiddag geen tips ontvangen na het tonen van de compositietekening van een van de twee overvallers van het Palazzo Theater in Grave. De tekening was maandag te zien in het opsporingsprogramma 'Bureau Brabant'.
Geschreven door

Twee overvaller mishandelden eigenaar Jan-Paul Beukering van het Palazzo Theater in Grave tijdens Koningsnacht. Het tweetal heeft het theater daarna vermoedelijk in brand gestoken.
Vlak voor de verwoestende brand werd eigenaar Jan-Paul Beukering door de twee indringers in elkaar geslagen en vastgebonden. Beukering raakte daarbij lichtgewond en wist tijdig te ontsnappen uit het brandende theater, dat bij de brand verloren ging. De eigenaar werd een week daarvoor ook al overvallen. De man op de compositietekening was bij beide overvallen betrokken, zo stelt de politie na verklaringen van Beukering.
Signalement dadersDe compositietekening toont een kale blanke man van ongeveer 1,80 meter lang. De man heeft een ingevallen gezicht en droeg zijn rechterarm tijdens de overval in een mitella. De andere man die bij de tweede overval betrokken was, is getint, ongeveer 1,70 lang, heeft een tenger postuur en heeft korte zwarte haren. Beide mannen worden tussen de 40 en 45 jaar oud geschat.
Getuigen van de overval of mensen die de man op de compositietekening mogelijk kennen, worden door de politie verzocht zich te melden.
Alles over de theaterbrand in Grave, lees je op onze themapagina: omroepbrabant.nl/theaterbrandgrave

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.