Video

Meevaller in vroege ochtendspits: verkeerschaos op snelweg E19 vanuit Breda weer voorbij

21 mei 2015 om 08:04 • Aangepast 21 november 2020 om 18:19
nl
Het autoverkeer kan donderdag in de ochtendspits weer gebruik maken van de E19 van Breda naar Antwerpen. De snelweg was sinds woensdagochtend afgesloten na een ernstig ongeval vlak over de grens, in het Belgische Loenhout.
Profielfoto van
Geschreven door

Maar in de nacht van woensdag op donderdag werd de weg weer vrijgegeven. "Eerder ingestelde omleidingen zijn ingetrokken'', liet Rijkswaterstaat weten. Eerder was nog de verwachting dat de weg pas rond zes uur weer open zou gaan.
De E19 van Breda naar Antwerpen werd woensdagochtend afgesloten na een ongeluk met drie vrachtwagens bij Loenhout. Een chauffeur kwam daarbij om het leven. Het gaat volgens de Belgische verkeerspolitie om een Nederlandse man. Uit welke plaats en van welke leeftijd is nog niet bekendgemaakt. Alle drie de voertuigen vlogen na het ongeluk in brand. Twee van de drie vrachtwagens zijn volledig uitgebrand.
E19 nog uren dichtDe rijbaan richting Nederland was ook een tijdje dicht maar ging in de loop van de ochtend weer open. Verkeer vanuit Nederland kon bij de afslag Loenhout de snelweg nog verlaten.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.