Sport woensdag: leegloop hockeysters Push, Dijks praat met Feyenoord, De Kort in voorselectie Tour

20 mei 2015 om 10:51
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor Mitchell Dijks, Frank van Mosselveld en de leegloop bij de hockeysters van Push Breda.
Geschreven door

Dijks praat met FeyenoordMitchell Dijks heeft een eerste gesprek gevoerd met Feyenoord over een mogelijke overgang naar De Kuip, zo meldt Voetbal International. De linkerverdediger van Willem II heeft in Tilburg nog een tot medio 2016 doorlopend contract.
Van Mosselveld naar OJC RosmalenFrank van Mosselveld vervolgt zijn voetbalcarrière in de topklasse bij OJC Rosmalen. De verdediger speelde een paar weken geleden zijn laatste wedstrijd in het betaald voetbal voor RKC Waalwijk. Voor die club speelde hij 200 wedstrijden. Met ingang van komend seizoen speelt Van Mosselveld dus in Rosmalen.
Drie speelsters van Push naar HurleyHet onlangs naar de hoofdklasse gepromoveerde vrouwenhockeyteam van Push uit Breda ziet drie speelsters vertrekken naar Hurley in Amstelveen. Maartje van der Vis, Yentl Leemans en keepster Karlijn Adank gaan allemaal werken of studeren in Amsterdam en zeggen Push vaarwel. Maartje van der Vis was afgelopen seizoen goed voor 18 doelpunten in de overgangsklasse.
De Kort richting Tour Koen de Kort is door zijn ploeg Giant-Alpecin opgenomen in de voorselectie van de Tour de France. De wielrenner uit Liempde is één van de zes Nederlanders in de voorselectie. De Tour de France start 4 juli in Utrecht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.