Opnames westernthriller ‘Brimstone’ van Martin Koolhoven starten in juni: ‘Geen film zoals deze'

20 mei 2015 om 10:54
nl
Regisseur Martin Koolhoven uit Asten begint op maandag 15 juni met de opnames van zijn nieuwe film ‘Brimstone’. Dat onthult de filmmaker woensdag in een interview op de website FilmpjeKijken.com.
Geschreven door

"Qua verhaal durf ik wel te zeggen dat er nog geen film zoals Brimstone is gemaakt , het lijkt op niets dat je al kent", aldus de regisseur tegenover FilmpjeKijken.com.
Carice van HoutenHet is de eerste film van Koolhoven in acht jaar tijd. De hoofdrollen worden gespeeld door Amerikaanse sterren Mia Wasikowska, Robert Pattinson en Guy Pearce. Ook Carice van Houten heeft een rol bemachtigd. Het is de vierde maal dat Koolhoven en de actrice samenwerken.
De opnames vinden plaats in Canada en Duitsland. “Ik denk dat dit het beste scenario is dat ik ooit verfilmd heb”, liet Koolhoven eerder weten.
Duivelse priesterDe westernthriller, over een jonge vrouw van wie het leven verandert als zij een duivelse priester achter zich aankrijgt, is het eerste internationale filmproject van Koolhoven. De regisseur schreef zelf het Engelstalige script.
Brimstone wordt geproduceerd door het Nederlandse bedrijf N279 van producent Els Vandevorst, met wie Koolhoven eerder ook 'Oorlogswinter' maakte. Het is de bedoeling dat 'Brimstone' in mei 2016 in de bioscopen te zien is.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.