A58 bij Heerle weer open na ongeluk met vrachtwagens

20 mei 2015 om 19:44
nl
De A58 bij Heerle is weer vrij. De weg werd kort na de middag voor de tweede keer woensdag afgesloten en was urenlang dicht. Dat kwam door een ongeluk. Het zorgde voor lange files op de A58.
Geschreven door

Bij het ongeluk dat kort na de middag gebeurde waren enkele vrachtwagens en een auto betrokken. Een chauffeuse van een vrachtwagen zou gewond zijn geraakt. De ANWB meldde rond halfzes dat de weg weer vrij was.
Uit de bochtDe A58 was woensdagmorgen ook al enige tijd afgesloten geweest ter hoogte van Roosendaal in de rijrichting Bergen op Zoom door een ongeluk waarbij een auto uit de bocht vloog. Hoe dat kon gebeuren, is nog niet duidelijk. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken. Na het ongeluk kwamen er veel hulpverleners ter plekke, zowel politie- als brandweermensen en ambulancepersoneel.
Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen die in het gras naast de rijbaan van de A58 landde maar die kon weer vertrekken zonder dat er iemand vervoerd hoefde te worden. Voor zover bekend is er alleen een gewonde vrouw per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Hoe ernstig haar verwondingen zijn, is niet duidelijk.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.