Faber heeft tweede gesprek met Roda JC

20 mei 2015 om 14:05
nl
Ernest Faber voert woensdag een tweede gesprek met Roda JC. Faber is voor de Limburgse club de droomkandidaat om de nieuwe hoofdtrainer van Roda JC te worden, zegt algemeen directeur Wim Collard.
Geschreven door

Volgens Collard staan er nog andere namen op het lijstje van de Limburgse club, maar is de grote wens het nog deze week rond te maken met de scheidende trainer van de Eindhovenaren.
Topsportmentaliteit"Ik was meteen onder de indruk van de overtuiging waarmee hij sprak. Hij ademt voetbal en heeft een topsportmentaliteit", vertelt de Roda-directeur aan Voetbal International. "En hij is iemand die niet zomaar wat roept, maar ook echt laat blijken dat hij over de dingen heeft nagedacht. Ernest had het over zijn eigen tijd als voetballer, toen hij altijd met schrik naar Kaalheide kwam. Hij wil Roda JC zijn identiteit teruggeven."
Eerder gaf Faber zelf aan dat hij uit meerdere clubs kan kiezen. "Het seizoen bij PSV is nu afgesloten dus kunnen we de focus hebben op dat soort dingen." De assistent-coach van PSV kan ook terugkeren bij FC Eindhoven.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.