Bruce 'The Boss' Springsteen eet alleen bij Italiaans restaurant Antonio's in Eindhoven

20 mei 2015 om 21:08
nl
Levende legende Bruce Springsteen is in Eindhoven. Niet voor een overweldigend optreden, maar voor zijn dochter Jessica Springsteen die actief springruiter is. Vader en dochter zijn al jaren vaste gast bij het Italiaans restaurant Antonio's in de Dommelstraat, waar ze komen als Jessica hier een wedstrijd heeft in de paardensport.
Geschreven door

"Meneer Springsteen begint altijd met een minestrone soep, daarna pakt hij Italiaanse Parmaham met honingmeloen en als hoofdgerecht neemt hij meestal gebakken zalm, salmone a la griglia", vertelt de eigenaar van Antonio's, Rosario Marangolo.
'Het blijft spannend'De eigenaar, die zelf ook van Italiaanse komaf is, leerde de Amerikaanse superster zes jaar geleden kennen via zijn buurman, Jan Tops, de springruiter die Olympisch kampioen werd in 1992. Tops is inmiddels paardenhandelaar en zal waarschijnlijk zo met de familie Springsteen in contact zijn gekomen.
"Hij komt hier al zes jaar, maar het blijft spannend", zegt Marangolo.
'Gentleman'"Ik ken hem best wel goed", vervolgt Marangolo. "Ik maak altijd wel een praatje met hem, maar ik wil hem niet te veel lastig vallen."
Voor andere gasten die een handtekening komen vragen of een foto met hem willen maken, maakt hij altijd tijd, vertelt de restauranthouder. "Hij stopt met eten en staat dan op voor de fan."
Vrienden"Als hij binnenkomt zegt hij altijd Hello my friend. This is my favorite restaurant. I love this place", aldus de restauranteigenaar. Toch is de eigenaar en zijn personeel wel wat gewend, gezien de talloze foto's van topvoetballers als Robin van Persie, Arjen Robben, Franck Ribery en Memphis Depay. Ook hangt er een foto van trainer José Mourinho van de Engelse club Chelsea en ook de eigenaar van vliegtuigfabrikant Boeing is een graag geziene gast.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.