Fotosessie met paarden in Schijndel: 10.000 mensen op Facebook 'zijn van de partij'

20 mei 2015 om 23:30
nl
Op de foto met je paard in Schijndel? Zo'n tienduizend mensen zijn er wel voor te porren, blijkt uit een evenementje op Facebook dat woensdagochtend werd aangemaakt. Maar of ze allemaal komen? Veel mensen zien er vooral een grap in.
Geschreven door

Een 'studioshoot met je paard', dat kan dus echt. De zogenaamde Van Velthoven Fotografie uit Vught heeft het evenement aangemaakt en in mum van tijd zijn er allerlei 'paardenfans' die zich hebben aangemeld voor de fotosessie op 20 juni in Schijndel.
Het aantal deelnemers groeit met het uur, zo deden er om halfnegen nog achtduizend mensen mee, inmiddels zijn dat er al tienduizend.
Daar is het niet bij gebleven, want ook lollige plaatjes, paardengrappen en dubbelzinnige opmerkingen worden massaal gepost. En op die berichten volgen ook weer een duizenden likes.
'Pony knippen'Zoals die van Sjors Veldt: "Stylist gezocht! Ik zit even met een probleem opgezadeld. Is er iemand die kan vlechten? Ik wil niet gewoon met paardenstaart. Zelf vind ik vlechten een ware nachtmerrie. Als iemand in een korte tijd nog een pony kan knippen, ook prima."
Huub Gloudemans komt met een klassieker: "Ik kan niet meer komen, want mijn paard wil niet uit de gang." Maar ook foto's van oud-voetballer Michael Reiziger, My Little Pony en stoofvlees komen continu voorbij.
'Pffff, deze pagina gaat gepaard met heel veel flauwe humor', staat er tussen de talloze berichten verscholen. En zo is 't.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.