Goedemorgen Brabant, met deze vijf berichten ben je weer helemaal bij

21 mei 2015 om 08:44
nl
Goedemorgen. Al wakker? Wrijf die slaap uit je ogen, neem een bak koffie en lees deze vijf berichten van gisteravond en vanmorgen. Ben je meteen weer helemaal bij met het nieuws voor deze donderdag.
Geschreven door

Meevaller in vroege ochtendspits: verkeerschaos op snelweg E19 vanuit Breda weer voorbijGoed nieuws voor mensen die over de snelweg A16 (E19) van Breda richting Antwerpen willen. Die weg is in de nacht van woensdag op donderdag weer helemaal vrijgegeven. De E19 van Breda naar Antwerpen werd woensdagochtend afgesloten na een ongeluk met drie vrachtwagens bij Loenhout. Een chauffeur kwam daarbij om het leven.[tweet:body:https://twitter.com/vid/status/601116504457924608]Advocaat Gerard Spong dreigt met megaclaim: 'Van Laarhoven ten onrechte in Thaise cel'De Tilburger Johan van Laarhoven zit al een jaar vast in een Thaise cel. Volgens zijn advocaat Gerard Spong zit de oprichter van coffeeshopketen The Grass Company onterecht in de gevangenis. Volgens Spong zit Van Laarhoven door een blunder van justitie vast in Thailand. De Tilburger wordt in Nederland verdacht van witwassen.
[YouTube:body:https://youtu.be/MSq2iMau3UM]Oud-burgemeester Fons Jacobs nog steeds gebukt onder gevolgen bedreigingenFons Jacobs heeft er nog altijd last van dat hij als burgemeester van Helmond negen maanden moest onderduiken vanwege ernstige bedreigingen. Jaren later weet hij nog steeds niet vanuit welke hoek de dreigementen kwamen. Ook dat ervaart de oud-burgemeester als zeer vervelend, zo meldde hij woensdagavond in het L1-tv-programma Avondgasten.
Bestuurder verdacht busje vlucht, politie kamt Sweelinckpark TilburgNaar de bestuurder van een busje is woensdagavond gezocht in het Sweelinckpark in Tilburg. De politie heeft het complete park uitgekamd nadat de bestuurder zich verdacht gedroeg. De politie zat de bestuurder van de Volkswagen Transporter op de hielen. De bestuurder parkeerde de bus tijdens de achtervolging op een parkeerterrein bij een flat aan de Sweelincklaan en rende richting het park.
Draadstaal krijgt warm welkomFans van de Bossche Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven konden woensdag hun hart weer ophalen. Want het satirische programma 'Draadstaal' is weer begonnen. Een waslijst aan typetjes passeerden de revue. De reacties op social media waren lovend. Met als hoogtepunten de typetjes Fred en Ria en uiteraard de cursus Brabants.[Tweet:body:https://twitter.com/RayvanD/status/601110875689353216]
En dan nog even dit. Want Trijntje had zomaar de finale van het Songfestival kunnen bereiken als ze met PSV'er Karim Rekik had samengewerkt.[YouTube:body:https://youtu.be/1fgtSR7HUds]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.