'Leeuw' loopt door centrum Eindhoven, reclamestunt voor Masai-kantoorpand

21 mei 2015 om 16:47 • Aangepast 21 november 2020 om 18:18
nl
Winkelend publiek in Eindhoven keek donderdagmiddag even raar op. Er liep een leeuw over het 18 Septemberplein, die werd uitgelaten door twee Afrikaanse krijgers. Althans, zo leek het. Wie iets beter keek, zag dat het 'gewoon' een hond was met een oranje pruik.
Profielfoto van
Geschreven door

Het blijkt een reclamestunt te zijn vanwege de opening van kantoorpand Tribes.
Geïnspireerd op MasaiDat kantoorgebouw op bedrijventerrein Flight Forum is geïnspireerd op de Afrikaanse Masai-stam. Het gebouw wordt donderdagmiddag officieel geopend.
"De krijgers zijn op zoek naar Tribes Eindhoven. Ze zijn nu nog een beetje verdwaald, maar zullen zich later op de middag melden op het Flight Forum", vertelt Eva van Pelt van The Communication Company, verantwoordelijk voor de actie.
Meer belevingVolgens de oprichter van Tribes, Eduard Schaepman, hebben bedrijven behoefte aan meer 'beleving' op de werkvloer. Schaepman haalde zelf zijn inspiratie uit het werk van fotograaf Jimmy Nelson, die wereldwijd alle inheemse stammen fotografeerde.
Binnen een jaar moeten er in heel Nederland van dit soort gethematiseerde kantoorgebouwen komen, elk gebaseerd op een andere bevolkingsstam.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.