Goedemorgen Brabant, van bushunk tot rauwe kip: met deze berichten ben je weer op de hoogte

22 mei 2015 om 08:53 • Aangepast 25 april 2020 om 03:53
nl
De laatste dag van de week is aangebroken. Nog even doorbijten en dan kun je genieten van een lang Pinksterweekend. En om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws lees je deze vijf berichten.
Geschreven door

Michael van Gerwen verliest finale Premier League Darts van Gary Anderson met 11-7In een spannende dartsfinale heeft Michael 'Mighty Mike' het onderspit moeten delven. De darter uit Gemonde verloor van de Schot Gary Anderson. Van Gerwen had moeite met de dubbels. De Schotse wereldkampioen was met 11-7 te sterk voor ‘Mighty Mike’.
Zanger Dimitri van Toren uit Breda op 74-jarige leeftijd overledenDe Bredase zanger Dimitri van Toren is donderdag op 74-jarige leeftijd overleden. Hij was al geruime tijd ziek. Van Toren maakte vooral in de jaren zeventig naam met zijn hits ‘Hé kom aan’, ‘Lied voor kinderen’ en ‘Mooi, je bent de mooiste’.
[YouTube:body:https://youtu.be/cHjL5U7f8J8] Productiefout: rauwe kip in plaats van gegaarde kip in maaltijdsalades van JumboSupermarktketen Jumbo uit Veghel roept klanten op om Italiaanse maaltijdsalades terug te brengen. In de salade is rauwe kip verwerkt in plaats van gegaarde. In een advertentie in meerdere ochtendkranten biedt Jumbo excuses aan voor de productiefout. Andere maaltijdsalades met kip zijn wel geschikt voor consumptie.[Tweet:body:https://twitter.com/omroepbrabant/status/601615918440050689]    SPM Shoeters wint ook tweede duel van Donar: 61-70In de best-of-seven-serie van de play-offs om het landskampioenschap basketbal heeft SPM Soeters uit Den Bosch ook de tweede wedstrijd gewonnen. Donar uit Groningen werd verslagen met 61-70. Den Bosch won dinsdagavond op spectaculaire wijze het eerste play-offduel van Donar: in eigen huis werd het 93-54. De ploeg die de eerste vier wedstrijden wint, is landskampioen. Donar is titelverdediger.
Hart van bushunk Lars uit Den Bosch ligt niet bij Arriva: 'Ik wil gewoon boer worden'De knappe buschauffeur van vervoersmaatschappij Arriva hield de gemoederen op sociale media woensdag flink bezig nadat hij door een passagier was vastgelegd op de gevoelige plaat. Die foto heeft inmiddels zo’n 35.000 likes verzameld. “Het kwam allemaal onverwacht.” Bushunk Lars Noordam was donderdagavond te gast bij RTL Late Night. Daarin vertelde Lars dat hij een agrarische achtergrond heeft.[Tweet:body:https://twitter.com/chantalthillart/status/601502502891220992]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.