Line-up Decibel Outdoor in Hilvarenbeek compleet: extra kaartverkoop op woensdag 10 juni

22 mei 2015 om 13:09
nl
Van Tilburger Brennan Heart, Bosschenaar Menthal Theo tot de Schaijkse Adaro en de Veldhovense DJ Zany: het programma van dancefestival Decibel Outdoor in Hilvarenbeek is compleet. Dit jaar bestijgen meer dan honderdvijftig artiesten uit binnen- en buitenland de vele podia op het Brabantse muziekevenement dat bekend staat om de hardere stijlen van de dancemuziek.
Geschreven door

Bekijk de volledige line-up hier.
Extra ticketsDecibel Outdoor was aanvankelijk uitverkocht, maar door annuleringen en onvoltooide betalingen zijn er extra kaarten vrijgekomen. De extra kaartverkoop gaat op woensdagavond 10 juni om acht uur van start. Er is dan ook de mogelijkheid om je zaterdagticket te ‘upgraden’ naar een weekendkaart.
Het festival wordt gehouden op het terrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Met zeker 50.000 bezoekers op één dag behoort het evenement tot een van de grootste festivals in Nederland. Alle hardere dancestijlen zijn vertegenwoordigd op het festival.
Overzicht Brabantse festivalsDe hele lente en zomer kun je genieten van een divers aanbod aan festivals. Omroep Brabant heeft een selectie gemaakt van de pareltjes die op het programma staan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.