Oualid Saadouni (FC Eindhoven) en Adil Zouthane (FCK De Hommel) slijpen messen voor de finale

22 mei 2015 om 19:42
nl
De zaalvoetballers van FC Eindhoven Zaal kunnen zaterdag in eigen huis de landstitel veroveren. Tegenstander FCK De Hommel uit Den Bosch verloor vorige week het eerste duel met 5-3 van de Eindhovenaren.
Geschreven door

De Bosschenaren moeten dus in het hol van de leeuw een 1-0 achterstand wegpoetsen. Adil Zouthane van FCK De Hommel en Oualid Saadouni van FC Eindhoven sleepten alvast hun messen in een pannakooi in Eindhoven.
BekendenZouthane en Saadouni kennen elkaar al meer dan tien jaar. Ze speelden samen bij in Eindhoven en sliepen bij elkaar in de kamer tijdens interlands met Oranje.
Zaterdagavond staan weer ze tegenover elkaar. "Wij gaan volle bak", zegt de aanvaller van FCK De Hommel. De Bosschenaren verloren de eerste wedstrijd thuis met 3-5. "We speelden slecht."
Bij winst kan FC Eindhoven (voorheen CFE/Ciba) voor de vijfde keer in zes jaar tijd de kampioensschaal in ontvangst nemen. Saadouni heeft wel een verklaring voor dat succes: "De individuele klasse van de spelers. En we hebben een hele goede trainer en keeper."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.