Video

Hondje Happy uit Lieshout overleeft twintig dagen onder betonnen vloer: 'Het is een wonder'

22 mei 2015 om 22:42
nl
Twintig dagen lang was hondje Happy van familie Van den Brandt uit Lieshout vermist. Het werd voor het laatst gezien bij een klant in Rijkevoort. Zoekacties, flyers, speurhonden, berichten op Facebook en advertenties, niets hielp bij het vinden van de Jack Russell. Tot de familie vrijdag een bijzonder telefoontje kreeg.
Geschreven door

De familie was zaterdag 2 mei op bezoek bij een klant in Rijkevoort. Hondje Happy was mee, maar verdween plotseling uit het zicht van de familie. “We hebben zelfs een rioolbedrijf laten komen om op het terrein te kijken waar hij voor het laatst gezien is. Met speciale camera’s is gekeken of Happy in een konijnenhol zat”, vertelt een familielid.
Gejank onder het betonOok de andere initiatieven om het hondje op te sporen, liepen op niets uit. Vrijdag kwam ineens het verlossende telefoontje. “Een meisje hoorde Happy janken bij een huisje dat op het terrein in de wei staat. Ze bleek onder dat huisje te zitten.”
De betonnen vloer van het huisje werd opengebroken om Happy te bevrijden. “Ze is brood- en broodmager, twee kilo afgevallen en uitgedroogd, maar naar omstandigheden maakt Happy het goed. Het is een wonder dat ze twintig dagen onder een betonnen vloer zonder eten en drinken heeft overleefd.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.