'Wilde niemand uit wedstrijd schoppen', NAC'er Joeri de Kamps betuigt spijt na karatetrap

23 mei 2015 om 16:35
nl
NAC-voetballer Joeri de Kamps heeft zich zaterdag alsnog geëxcuseerd voor de overtreding die hij vrijdag maakte tijdens de play-offwedstrijd tegen VVV-Venlo. Hij velde Jeffrey Altheer met een karatetrap in de buik en kwam goed weg met een gele kaart.
Geschreven door

"Ik wil aangeven dat het een ongelukkige situatie was en niet ingegeven door de intentie iemand de wedstrijd uit te schoppen", meldt De Kamps zaterdag op de website van de Bredase eredivisionist.
"Ik ben hiervan geschrokken en wil dan ook graag mijn excuses aanbieden aan Jeffrey." Kort na de wedstrijd, die NAC met 1-0 won, toonde De Kamps zich nog allerminst berouwvol.
'Belachelijk'Trainer Robert Maaskant noemde de overtreding van de middenvelder, terwijl er geen bal in de buurt was, 'belachelijk'. "De scheidsrechter had ook rood kunnen geven", beseft De Kamps een dag na de wedstrijd.
"Ik werk er met de trainers continu aan om mijn spel op dit gebied te verbeteren. In mijn pogingen van meerwaarde te zijn voor deze club, ga ik nog te vaak over de schreef.'' De Kamps kreeg in het reguliere seizoen twaalf keer geel.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.