Eerste fans arriveren in Londen voor concert Guus Meeuwis in Royal Albert Hall

23 mei 2015 om 19:28 • Aangepast 21 november 2020 om 18:15
nl
Met nog een etmaal te gaan voor het grote Guus-concert in de Londense Royal Albert Hall, verwacht je flinke spanning bij de zanger. Maar Guus Meeuwis heeft geen last van zenuwen. Ondertussen zijn veel fans aangekomen in de Britse hoofdstad. Het aangename met het nuttige combineren, noemen ze dat. Want reis je Guus achterna, dan maak je er maar meteen een korte stedentrip van.
Profielfoto van
Geschreven door

Zo'n 4000 fans zijn zondagavond om zes uur in de befaamde Royal Albert Hall te vinden. De concertzaal is voor het grootste deel gevuld met Nederlanders, op een paar vaste gasten in het theater na.
Toeristische routeWie de moeite neemt om een ticket te boeken naar Londen om Guus in actie te zien op een Brits podium, maakt er dan in de meeste gevallen maar meteen een weekendtrip van. Zo hangt Judith er de toerist uit.

Wachten op privacy instellingen...

De een vertrekt met de extra Ryanair-vlucht naar Londen, de ander neemt de trein.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

Geen spanningNiet alleen fans staan te trappelen om Guus te kunnen zien in een bijzondere setting, ook de Tilburgse zanger zelf kan eigenlijk niet wachten om zijn Britse opwachting te maken. Aan het AD laat hij weten niet nerveus te zijn, maar wel een gezonde spanning te hebben. "Ik zit inmiddels al 20 jaar in het vak, dus weet echt wel wat er van me wordt gevraagd op een concert."
Omroep Brabant is zondagavond bij het Guus-concert in Londen. Reportages hierover zie je zondag en maandag op internet en tv.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.