Vrouw aangerand in Helmond, mogelijk zelfde dader als vorige week

26 mei 2015 om 16:52 • Aangepast 25 april 2020 om 04:03
nl
Een 47-jarige vrouw uit Helmond is maandagavond laat aangerand door een nog onbekende dader. Dat gebeurde tussen halfelf en kwart voor elf op het Peppellaantje in Helmond Noord.
Geschreven door

De vrouw hoorde de aanrander al aankomen omdat zijn donkere omafiets een rammelend geluid maakte. Op dat moment werd ze betast door de aanrander. Na de aanranding reed de aanrander in de richting van de Jupiterlaan. Volgens de politie is het nog niet zeker of het om een man of een vrouw gaat.
De dader droeg een donkere trainingsbroek en een donkere trui of jack met capuchon. Ook de gymschoenen waren donker. De dader had een normaal postuur.
Mogelijk zelfde dader als vorige weekDe politie laat weten dat het best zou kunnen dat de dader ook schuldig is aan de aanranding die op woensdag 20 mei plaatsvond op de Adonislaan, niet zo ver van het Peppellaantje. Toen was de aanrander een man van ongeveer twintig jaar oud.
Hij droeg een zwarte trui met capuchon met achterop in witte letters ‘Helmond’. De dader van toen was 1,70 meter en had een normale bouw. Na de aanranding rende hij weg in de richting van winkelcentrum De Bus. De politie is op zoek naar mensen die informatie hebben over deze aanrandingen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.