Inbrekers op heterdaad betrapt en ingerekend in Ulvenhout

26 mei 2015 om 18:04
nl
Bij een inbraak in een woning aan de Dorpstraat in Ulvenhout heeft de politie dinsdagnacht om kwart over twaalf twee inbrekers op heterdaad betrapt.
Geschreven door

Het duo is ingerekend en zit voorlopig vast. De buit die de mannen verzameld hadden, bestond uit elektrisch gereedschap. Een oplettende getuige meldde een verdachte situatie bij de woning, waarna de politie ingreep. De aangehouden verdachten zijn een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 39-jarige Bredanaar.
Big shoppersDe daders waren via een schuifraam in een renovatiepand gekomen dat momenteel in de steigers staat. De mannen sloegen op de vlucht toen de politie arriveerde. De 35-jarige verdachte kon onmiddellijk aangehouden worden, de Bredanaar vluchtte. Op de vluchtroute werden twee big shoppers gevonden met daarin gereedschap.
In het pand stonden verschillende andere elektrische gereedschappen klaar om mee te nemen. De Bredanaar werd later in zijn woonplaats gearresteerd. De auto die de twee bij hun klus gebruikten, is in beslag genomen. Ook de buit is in beslag genomen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.