Boer Geert nog altijd dolgelukkig met zijn Hetty uit Schaijk: 'Ze is perfect'

27 mei 2015 om 21:06 • Aangepast 25 april 2020 om 04:07
nl
Boer Geert is nog altijd dolgelukkig met zijn Hetty uit Schaijk. Het gelukkige paar kwam woensdagavond uitgebreid aan bod in RTL Boulevard. Hetty reist nog altijd iedere week heen en weer tussen Schaijk en Groningen maar er zijn plannen om definitief te verhuizen. "Ik loop nu stage bij Geert."
Geschreven door

In RTL Boulevard bleek dat Hetty ook haar steentje bijdraagt op de boerderij waar Geert werkt. "Ze doet goed haar best maar er is niet echt een definitieve taakverdeling", aldus Geert. Hetty beschrijft haar werkzaamheden meer als een soort van stage tussen de aardbeien. "Maar het gaat goed."
'Nog niets ontdekt dat niet leuk is'Dat het goed gaat aan beide kanten, blijkt aan alles. "Hetty is perfect, ik heb nog niets aan haar ontdekt wat ik niet leuk vind", aldus Geert. Hetty zelf is wat afwachtender: "Zo kan het alleen maar misgaan."
LEES OOK: Zo'n 4,3 miljoen Nederlanders zien hoe boer Geert kiest voor Schaijkse Hetty
Geert is zich er wel van bewust dat hij nog wel wat kan verbeteren. "Ik laat bijvoorbeeld nog wel te veel slingeren in het huis. Zo gooi ik mijn kleren op de grond, maar Hetty zegt dat ik ze weer moet oprapen."
'Samenwonen is de planning'Geert is van plan om samen te gaan wonen met Hetty. "Maar dan moet er nog wel heel wat gebeuren in het huis. Zo mag de kamer wel eens onder handen worden genomen." Hetty heeft haar zinnen gezet op het verbouwen van de badkamer en de keuken.
Zelf heeft Geert ook niet stilgezeten. Zo komen er T-shirts met 'Boer Geert' erop. Ook heeft hij sinds kort een eigen aardbeienlijn. "Maar de liefde is het belangrijkst."
'Geile Geert'Boer Geert was tijdens de uitzendingen van 'Boer Zoekt Vrouw' het mikpunt van spot. Het satirische LuckyTV zette hem weg als griezel, anderen vonden hem seksistisch.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.