Eindhoven en omgeving heeft weer drinkwater: volgens Brabant Water is het probleem opgelost

27 mei 2015 om 23:43 • Aangepast 21 november 2020 om 18:10
nl
Er komt weer water uit de kraan in Eindhoven en omgeving. Dat laat Brabant Water weten aan Omroep Brabant. Rond kwart voor negen brak de storing uit. Binnen een uur was deze verholpen. Vermoedelijk was kortsluiting aan het waterproductiebedrijf aan de Anton Coolenlaan in Eindhoven de oorzaak.
Profielfoto van
Geschreven door

Brabant Water heeft het probleem opgelost door de watervoorziening tijdelijk om te leiden. Onder meer Helmond, Geldrop, Waalre en Valkenswaard zouden zonder water hebben gezeten.
De drinkwatervoorziening in heel Eindhoven of 'in elk geval een zeer groot gedeelte ervan'', zoals de politie het formuleerde, was woensdagavond uitgevallen. Volgens de politie zijn ook Helmond, Waalre en Valkenswaard in de omgeving getroffen door de storing.
Contact opnemen met Brabant WaterMensen die geen water hadden, konden contact opnemen met de klantenservice van Brabant Water via 073 683 80 00 of de updates volgen via de website van Brabant Water.

Wachten op privacy instellingen...

Veel reacties op sociale mediaOp sociale media kwamen veel reacties voorbij van mensen die te kampen kregen met de storing. "Water in de supermarkten in 040 die nog open zijn, is volledig uitverkocht. Help", roept iemand op Twitter. "Geen water, alleen bier vanavond", aldus een ander.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.