Zus vermoorde Volkan Düzgün met vuurwapen bedreigd: 'Ik kon nog net op tijd wegkomen'

28 mei 2015 om 12:30
nl
Yeliz Düzgün, de zus van de vermoorde Volkan Duzgün, is woensdagmiddag bedreigd door Tony van G., dit bevestigen meerdere bronnen tegen Omroep Brabant. G. wordt door justitie gezien als de vermeende opdrachtgever van de liquidatie op Volkan Düzgün.
Geschreven door

Woensdagmiddag rond vier uur reed de oudere zus van Volkan Düzgün door Schijndel. Tony van G. reed Yeliz Düzgün vervolgens klem in een smalle straat in Schijndel. Düzgüng probeerde te vluchten door achteruit te rijden. Ze raakte daarbij  een verkeersbord.
Pistool was doorgeladenTijdens het keren van de auto heeft Tony van G. de deur aan de passagierszijde geopend en pakte zijn vuurwapen, volgens de bronnen. Yeliz Düzgün heeft na het incident aangifte gedaan bij de politie. Die hebben Van G. gearresteerd toen hij zich vrijwillig meldde op het politiebureau.
De zus van Düzgün laat aan Omroep Brabant weten dat ze enorm geschrokken is van de gebeurtenis. "Ik kon nog net op tijd wegkomen toen hij zijn pistool laadde."
Meer dan bedreigenVerder is Yeliz er van overtuigd dat het niet alleen zou gaan om een bedreiging. "Ik ben er van overtuigd dat hij ook echt geschoten zou hebben. Anders zou hij het pistool echt niet hebben doorgeladen."
Wat de reden voor de bedreiging is, kan de politie niet zeggen. Maar mogelijk heeft het te maken met de moord op Volkan Düzgün. Voor deze moord werd in mei Pat R. uit Vught veroordeeld tot 22 jaar cel.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.