Albert West op intensive care na fietsongeluk in Maren-Kessel: 'We kunnen alleen maar duimen' - Omroep Brabant

Albert West op intensive care na fietsongeluk in Maren-Kessel: 'We kunnen alleen maar duimen'

28 mei 2015 om 16:27
nl
De Bossche zanger en entertainer Albert West is woensdagmiddag in de polder bij Maren-Kessel betrokken geraakt bij een fietsongeval. De 65-jarige West ligt met hoofdletsel op de intensive care van het Tilburgse St. Elisabethziekenhuis. ‘Voorlopig kunnen we alleen maar duimen.’
Geschreven door

West werd eind 2012 getroffen door een ruggenmerginfarct en was nog steeds revaliderende. Hij kwam woensdag met zijn driewielerfiets in botsing met een wielrenster en viel daarbij op zijn hoofd.

'Wilde niet naar het ziekenhuis'“Als je de foto ziet, zou je zeggen dat er niks aan de hand is”, aldus Brigitte Vis, de manager van West. “Hij was aanspreekbaar na het ongeval en wilde zelfs niet naar het ziekenhuis, maar hij was wel verward en had een grote bult op zijn hoofd. Na een scan is hij naar Tilburg gebracht omdat er op de foto vocht of bloed te zien was. Daar ligt hij op de IC.”

“De komende 72 uur moet er meer duidelijkheid komen over hoe ernstig het is. Daar kunnen de artsen nu nog geen uitspraak over doen”, aldus Vis.

Duimen“We voelen ons gesterkt door alle aandacht en ik weet zeker dat Albert het ook zo zal voelen. Voorlopig kunnen we alleen maar duimen met z’n allen.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.