Uitvaart Gerrit Jan Swinkels volgende week zaterdag in Best

30 mei 2015 om 10:30
nl
De uitvaart van Gerrit Jan Swinkels is volgende week zaterdag 6 juni in Best. De dienst wordt in de Sint-Odulphuskerk gehouden.
Geschreven door

Gerrit-Jan Swinkels is maandag op 67-jarige leeftijd overleden in het Belgische Knokke. "Tijdens een strandrit met Mac ben je, samen met je paard, ongelukkig ten val gekomen", schrijft zijn familie in een overlijdensbericht.
CondoleancesSwinkels was een bekend figuur in de Brabantse politiek, het bedrijfsleven en de paardensportwereld. In het Eindhovens Dagblad staan zaterdag pagina's vol met condoleances.
"Liberaal in hart en nieren, een echte verbinder", schrijft de Brabantse VVD. Bestuur en directie van Indoor Brabant schrijven: "Hij was 'Mister Indoor Brabant' en heeft het Concours gemaakt tot een van de mooiste paardensportevenementen van de wereld."
Swinkels was als lid van de VVD als informateur en formateur betrokken bij de vorming van een nieuw provinciebestuur in Brabant. In anderhalve week tijd slaagde Swinkels erin om een akkoord te sluiten tussen de VVD, SP, D66 en PvdA.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.